Wilde Buitendag - Buiten ravotten in de natuur

Date: 
Emplacement: 
Bezoekerscentrum De Watersnip
Grauwe Steenstraat 7
3582 Koersel-Beringen
BE

Het bezoekerscentrum smijt haar deuren open en doet mee met de Wilde Buitendagen van Natuurpunt. Op zondag 8 mei mag je volledig 'wild' gaan en jouw 'wilde-buiten-dingen' doen. Doorlopend van 13u tot 17u en volledig gratis!

Alle kinderen jonger dan twaalf jaar mogen hun slechtste kleren en stoutste schoenen aantrekken en hun hartje  ophalen in de natuur. Slingeren als tarzan in een boom, de indianen achterna met pijl en boog, bouwen aan de hut van de wildeman of de natuur ontdekken op blote voeten... je kan het zo gek niet bedenken. Vergeet niet je kinderen in te schrijven op deze website.

Volwassenen kunnen een uur lang op stap met onze gids die je met andere ogen naar het landschap leert kijken.  Vertrek om 14u en 15u30 aan het bezoekerscentrum. 

Is het allemaal een beetje té avontuurlijk voor jou? Geen probleem! Het natuur.café is doorlopend geopend en je kan rustig verpozen in het bezoekerscentrum.



zwartebeek@natuurpunt.be
011450191
https://www.natuurpunt.be/agenda/wilde-buitendag-de-wilde-buitendagen-komen-er-aan-en-we-hebben-iets-bijzonders-te-vertellen